Waarom kiezen voor Max Mello?

In het eerste gesprek vragen wij u om zo duidelijk mogelijk uw wensen te omschrijven, zodat wij een beeld krijgen van de omvang en doelstelling van het project. Op basis van dit gesprek zullen wij een offerte uitbrengen waarna, indien de offerte wordt geaccepteerd, het traject start. Gedurende het project vinden geregeld contactmomenten plaats omtrent de voortgang. Bovendien kunnen wij u wijzen op eventuele prijswijzigingen of meer/minder-werk. Tijdens een verbouwing van een bestaande woning kom je nu eenmaal wel eens voor een onvoorziene verrassing te staan.
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vakbekwame mensen
  • Het beste resultaat
Maatwerk Maatwerk
Omdat wij de beschikking hebben over een vast netwerk van uitstekende timmerlieden, metselaars en schilderlieden kunnen wij maatwerk garanderen. Iedere klus, groot of klein, vraagt immers om specifieke behoeften van de opdrachtgevende partij.
Kwaliteit is onze reclame Kwaliteit is onze reclame
Veel mensen kiezen, na de aanvraag van een aantal offertes, maar al te vaak voor de goedkoopste aannemer. Maar goedkoop leidt uiteindelijk vaak tot duurkoop. De kwaliteit van het geleverde werk komt door de te scherpe offerte vaak op het tweede plan. En uiteindelijk betaalt u daarvoor de rekening.

Max Mello B.V. staat voor duurzaamheid en een blijvend eindresultaat dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Maar altijd in pas lopend met uw budget. Een tevreden klant is onze doelstelling!

Werkwijze Werkwijze
Onze werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsens aanpak met een open en persoonlijke benadering. Wij zijn eerlijk als het gaat om feedback op uw ideeën en zullen altijd onze mening geven. Uit ervaring weten wij dat het beter is om wat meer tijd in het voortraject te steken, zodat het eindresultaat voldoet aan ieders verwachtingen.