Wat wij doen

‘Respect voor wat was, oog voor het nu’.

Bij alle projecten die wij uitvoeren respecteren wij de geschiedenis van het gebouw. De ziel van een object zal zo nooit verloren gaan. Maar, een gebouw moet ook nog jaren meekunnen. Daarom gebruiken wij naast ambachtswerk ook de nieuwste technieken en materialen op bouwgebied.

 

Renovatie

Bij de renovatieprojecten die door ons worden uitgevoerd vernieuwen of vergroten wij de woning. Hierbij tonen wij respect voor de bestaande woning en kijken wij hoe wij de nieuwe elementen zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de bestaande situatie. Wij gebruiken hierbij de nieuwste renovatietechnieken.

Planning speelt hierbij een grote rol. Vooral als u besluit deels van de woning gebruik te willen blijven maken tijdens de renovatie.

Max Mello renoveert niet alleen particulier woningbezit. Ook voor grotere renovatieprojecten kunt u bij ons terecht.

Vraag naar de mogelijkheden en vertrouw op onze jarenlange ervaring!

Bekijk projecten

Restauratie

Restauratie gaat tegenwoordig verder dan het object te herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Wij houden rekening met de geschiedenis van het object en combineren dat met de eisen die gelden in deze moderne tijd.

Zo wordt de levensduur van het object verlengd met behoud van originele elementen én door gebruik van bijvoorbeeld nieuwe isolatietechnieken.

Max Mello ‘begrijpt’ het te restaureren object en bespreekt graag aan de hand van uw wensen alle opties om het optimale resultaat te bereiken. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis van historische bouwmaterialen en -methoden wordt elk restauratieproject vakkundig uitgevoerd. Met oog en gevoel voor ieder detail!

Bekijk projecten

 

Houtsanering

Eén van onze specialismen is onderhoud en herstelwerk aan kozijnen. Het aangetaste hout wordt vervangen door laminaten in combinatie met een epoxy die geen water opneemt. De gerepareerde stukken worden vervolgens bewerkt en geschilderd, waarna van de ingreep niets meer te zien is. In voorkomende gevallen plaatsen wij complete nieuwe deuren en draairamen. De reparatie is zo goed, dat wij schriftelijk 10 jaar garantie geven op hechting en scheurvastheid van de reparatie. Voorwaarde is dan wel dat het gebruikelijke binnen en buiten onderhoudswerk door ons gebeurt.

  • spanten
  • wanden
  • vloeren
  • deuren
  • ramen
  • kozijnen

Bekijk projecten

Ramen, deuren en kozijnen

Of het nu gaat om maatwerk gaat of een serie, Max Mello kan beide voor u uitvoeren. Wij vervaardigen deuren, kozijnen en raamlijsten. Deels in de timmerfabriek, deels in onze eigen machinale werkplaats. Kwaliteit, ambacht en aandacht voor de materialen staan hierbij voorop.

Bekijk projecten